Tuesday, May 3, 2011

Branded Fragrances warehouse sale kembali lagi



Kepada sesiapa yang meminati minyak wangi, branded fragrances warehouse sale akan diadakan lagi bermula esok 4hb sehingga 6hb May. Tahun lepas saya sanggup ambil cuti untuk pergi kat sini dan borong banyak minyak wangi. Tahun nie rasanya tak boleh nak cuti sebab boss dah bagi memo yang minggu nie semua permohonan cuti akan di bekukan....hahahha macam dia tau-tau je saya dan beberapa orang kawan dok beranggan nak cuti esok.


Anda yang berada di area KL , PJ dan sekitarnya bolehlah ke sini esok. Saya tak ralat sangat tak dapat pergi sebab kat laci meja solek tu ada beberapa botol lagi minyak wangi yang tak pakai....tahun depan ada lagi (psssst memujuk hati yang sedih sebab tak dapat cuti).

1 comment:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)